Šmeker na tatu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šmeker na tatu

Porodica Bekam bila je na venčanju Eltona Džona i njegovog dugogodišnjeg partnera Dejvida Furniša, a veliki pažnju paparaca privukao je Bruklin Bekam, sin Viktorije i Dejvida. Obučen u elegantnom odelo sa savršeno nameštenom frizurom, Bruklin je pozirao sa mamom i pokazao da je dostojan naslednik svojih poš roditelja.

Fotografija je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali da je Bruklin šarmantan i atraktivan na tatu Dejvida.

"Neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dan s mojom porodicom i posebnim prijateljima. Čestitam ujka Eltonu i ujka Dejvidu", napisao je Bruklin pored fotografije objavljene na Tviteru.

Elton Džon i Dejvid Furniš su još od 2005. godine u registrovanoj građanskoj zajednici, a pošto je kraljica Elizabeta Druga dala svoj kraljevski pristanak, istopolni parovi su u Velikoj Britaniji dobili mogućnost i da sklapaju brakove, što su Elton i njegov partner učinili ovog vikenda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ovako je bilo na venčanju Eltona Džona (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Dec.2014

Muzičar je ovog vikenda oženio dugogodišnjeg partnera Dejvida Furniša. Pogledajte kako su se provodili svatovi!..Za razliku od nekih svojih kolega, Elton Džon i Dejvid Furniš nisu zabranili fotografisanje svadbe i objavljivanje fotografija po društvenim mrežama...Zbog toga su danas njihovi profili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.