Smanjene isporuke ruskog gasa

Izvor: Beta, 31.Okt.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjene isporuke ruskog gasa

BEOGRAD, 31. oktobra 2014. (Beta) - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić potvrdio je u petak da je Srbiji smanjena isporuka gas iz Rusije, ali da je energetska situacija stabilna i da Srbija ima dovoljno tog energenta.

Antić je novinarima kazao da je u poslednjih sedam dana u Srbiju iz Rusije, umesto 4,56 miliona kubnih metara gasa, stizalo 3,2 miliona kubika.

"Imamo dovoljno gasa iz domaćih izvora i rezervi u skladištu Banatski Dvor", istako je Antić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Zamoliću Ruse da nam vrate gas"

Izvor: B92, 31.Okt.2014

Ministar energetike Aleksandar Antić potvrdio je da su Srbiji poslednjih sedam dana smanjene isporuke gasa za 28 odsto...Ipak, Antić naglašava da je energetski sistem Srbije stabilan i da imamo dovoljno gasa...Antić je naveo da smo poslednjih sedam dana umesto 4,5 miliona kubika gasa dnevno iz Rusije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.