Smajli na staklu umesto sva četri

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2015, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smajli na staklu umesto "sva četri"

Vozačima koji su vas pustili da prođete, strpljivo sačekali na semafori, ili na bilo koji način pokazali vozačku solidarnost, do sada ste se verovatno zahvaljivali paljenjem sva četiri migavca. Firma MotorMood došla je na ideju kako da ovu neverbalnu komunikaciju učini zabavnijom. Migavce će sameniti smajli.

Tim kreativnih ljudi iz MotorMood-a napravio je uređaj koji se instalira na zadnje staklo na automobilu, a aktivira se pomoću daljinskog upravljača. Kada vozač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na primer, poželi da se zahvali "kolegi" koji ga je propustio da se uključi u traku ispred njega, potrebno je samo da pritisne prekidač na daljinskom.

Tada će na njegovom zadnjem vetrobranu zasvetleti smajli u znak zahvalnosti. MotorMood trenutno pokušava da prikupi novac za proizvodnju svog proizvoda na sajtu Kickstarter. Ako uspe u svojoj zamisli, uskoro bismo na putevima mogli da vidimo automobile sa ovim zabavnim načinom komunikacije između vozača.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.