Službeni glasnik bez direktora

Izvor: B92, 21.Okt.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Službeni glasnik" bez direktora

Prof. dr Radoš Ljušić najavio je da će podneti ostavku na mesto v.d. direktora ''Službenog glasnika''.

O razlozima za ostavku, Ljušić će govoriti na konferenciji za novinare, koja će, kako je navedeno u pozivu prosleđenom beogradskim redakcijama biti održana u 11 časova u klubu-knjižari ''Glasnik''.

Današnje ''Novosti'' pišu da ostavka nema nikakve veze sa nedavnim tekstovima u nekoliko medija, u kojima je optuživan za navodnu nameru da se neke knjige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autora ''Službenog glasnika'' recikliraju.

To pitanje je, navode ''Novosti'', pokrenuto povodom aneksa autorskih ugovora, ali je Ljušić sve oštro demantovao izjavivši da nije, niti ima nameru da uništi i jednu jedinu knjigu.

Ljušić je za v. d. diorektora ''Službenog glasnika'' imenovan decembra 2012. godine, odmah po razrešenju dotadašnjeg prvog čoveka ove kuće Slobodana Gavrilovića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Vučić zamolio Ljušića da povuče ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić jutros se sastao sa v.d. direktora Službenog glasnika Radošem Ljušićem i zamolio ga da povuče ostavku, saznaju "Novosti"...Ljušić je danas trebalo da saopšti razloge svoje ostavke na konferenciji za medije koja je bez objašnjenja otkazana u poslednji čas...Kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.