Sledi nam kratkotrajna pauza od vrućina, rashladiće nas kišica

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledi nam kratkotrajna pauza od vrućina, rashladiće nas kišica

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu suvo, samo ponegde, uglavnom na zapadu, jugozapadu i jugu, sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 19 stepeni, a najviša dnevna od 27 do 31 stepen.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, sredinom dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a najviša dnevna oko 28 stepeni.

U četvrtak sunčano i toplo. U petak ujutru i pre podne na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Za dane vikenda promenljivo oblačno i hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima češćim u nedelju.

Od ponedeljka pretežno sunčano uz postepeni porast temperature.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kišobran nam neće trebati, uglavnom

Izvor: Mondo, 14.Jun.2017

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu suvo, samo ponegde, uglavnom na zapadu, jugozapadu i jugu, sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom...Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac..Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 19 stepeni, a najvisa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.