Skupština u sredu o aerodromima i stanovanju

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština u sredu o aerodromima i stanovanju

Skupština Srbije završila je večeras raspravu o predlozima izmena zakona o poljoprivredi, a sednica će biti nastavljen sutra raspravom o predlozima zakona o upravljaju aerodromima, stanovanju, ali i o nizu sporazuma.

Pred poslanicima je objedinjena rasprava o predlozima zakona o upravljanju aerodromima, o stanovanju i održavanju zgrada, transportu opasne robe, o izmenama Zakona o komunalnim delatnostima i o izmenama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Poslanici treba da raspravljaju i o sporazumu Vlade Srbije i Ujedinjenih nacija o Centralnoj kancelariji projekta Trans-evropske železnice, o sporazumu o komercijalnim pravima u vanrednom vazdušnom prevozu u Evropi, kao i o sporazumu Srbije i Kine o ukidanju viza.

Poslanici su danas razmatrali izmene i dopune Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju, izmene Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju i izmene Zakona o vodama.

Poslanici su se međusobno optuživali za loše stanje u poljoprivredi, opozicija je kritikovala visinu subvencija, ali su raspravljali i o tome zbog čega do sada nije korišćen novac iz predpristupnih fondova Evropske unije za poljoprivredu.

Skupština je završila rad oko 22.00, a nastavak sednice je zakazan za sutra u 10.00.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Skupština u sredu o aerodromima i stanovanju

Izvor: Beta, 13.Dec.2016

Skupština Srbije završila je u utorak uveče raspravu o predlozima izmena zakona o poljoprivredi, a sednica će biti nastavljena u sredu raspravom o predlozima zakona o upravljaju aerodromima, stanovanju, ali i o nizu sporazuma.Pred poslanicima je objedinjena rasprava o predlozima zakona o upravljanju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.