Skorseze režira reklamu u kojoj igraju De Niro, Pit i Dikaprio

Izvor: Politika, 01.Sep.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skorseze režira reklamu u kojoj igraju De Niro, Pit i Dikaprio

Reditelj Martin Skorseze i popularni glumci Robert de Niro, Bred Pit i Leonardo Dikaprio rade na zajedničkom projektu. Nažalost, nije reč o dugometražnom igranom filmu, već o reklami za jedan lanac kockarnica u SAD.

Ovaj glumački trio dosad nije radio zajedno pa svetski mediji uveliko nagađaju kolike su milionske honorare dobili samo za ovaj kratak video-spot.

Dikaprio je snimio pet filmova sa Skorsezeom, među kojima i „Oskarom” nagrađenu „Dvostruku igru”, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << De Niro osam filmova, dok će za Breda Pita ovo biti prvi put da se sarađuje s rediteljem dela „Taksista”, „Razjareni bik”, „Dobri momci”…

Reklama se trenutno snima u Njujorku, scenarista je Terens Vinter, autor scenarija za popularnu TV seriju „Boradwalk Empire”, a producent je Bret Retner.

I. A.

objavljeno: 01.09.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.