Širom Srbije danas POTOP! Posle vrućine, dolaze nam KIŠA, GRAD I VETAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2017, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širom Srbije danas POTOP! Posle vrućine, dolaze nam KIŠA, GRAD I VETAR!

Oprez!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i osetno svežije, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina, a ponegde nepogode sa jakim pljuskom, vetrom i gradom.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 17 do 22, najvisa od 23 na zapadu do 32 stepena na jugoistoku.

Moguće nepogoda sa jakim pljuskom, količina padavina veća od 20 mm za tri sata, i gradom.

U Beogradu promenljivo oblačno i osetno svežije, povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kiša, pljuskovi i grmljavina. Moguća je i nepogoda sa jakim pljuskom, vetrom i gradom.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Najniza temperatura 18, najviša 24 stepena.

U sredu i četvrtak promenljivo oblačno i sveže, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Više padavina na jugu. U petak pretežno sunčano i malo toplije, na istoku i jugoistoku ponegde još sa kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom.

Od subote sunčano i toplije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbiji preti snažno nevreme, praćeno oblinim padavinama i gradom (TABELE)

Izvor: BKTV News, 25.Jul.2017

Kišobrani umesto suncobrana- ukratko bi se ovako mogla opisati današnja vremenska prognoza. ..U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i osetno svežije, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina, a ponegde nepogode sa jakim pljuskom, vetrom i gradom...Vetar će biti slab i umeren, severozapadni....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.