Siniša Mali od danas gradonačelnik Beograda

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali od danas gradonačelnik Beograda

Kako saznaje "Blic", Siniša Mali biće danas izabran za gradonačelnika Beograda na sednici koja počinje u 15 sati. Njegov zamenik biće Andreja Mladenović iz DSS, dok će gradski menadžer biti Goran Vesić, dosadašnji sekretar Privremenog veća, saznaje Blic.

Aleksandar Vučić ranije je rekao da su najozbiljniji kandidati za gradonačelnika predsednik Privremenog organa Siniša Mali i ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković. Na sednici će biti reči i o izboru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zamenika gradonačelnika, članova Gradskog veća i novog sastava Gradske izborne komisije.

Budući sastav GIK-a imaće 15 članova, odnosno predsednika i šest članova sa liste SNS, tri iz DS, po dva iz SPS i DS S i jednog iz PUPS-a.

Izborom predsednika i sekretara parlamenta i njihovih zamenika, i verifikacijom mandata odbornika, danas je konstituisana Skupština grada Beograda.

Nikola Nikodijević, član SPS-a izabran je za predsednika gradskog parlamenta.

Za zamenika predsednika Skupštine izabrana je Andrea Radulović (SNS). Za sekretara skupštine izabrana je Sonja Podunavac (SNS), a za zamenika Vukica Lončar (DSS).

Pročitajte još Ko je Nikola Nikodijević: Mlad, a već iskusan političar Nikodijević: Borićemo se da Beograđani žive kvalitetnije i bolje Antić: Nikodijević će raditi odgovorno uvažžavajući opoziciju Nikodijević predsednik Skupštine Beograda

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sednica skupštine Beograda počinje uskoro, odbornici već čestitaju Andreji Mladenoviću

Izvor: Blic, 24.Apr.2014

Sednica Skupštine grada Beograda na kojoj će biti izabran gradonačelnik, zamenik gradonačelnika i članovi Gradskog veća uskoro treba da počne. Kako saznaje "Blic", Siniša Mali će biti izabran za gradonačelnika, njegov zamenik biće Andreja Mladenović iz DSS, dok će gradski menadžer biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.