Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Apr.2014, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seul: uhapšen kapetan potonulog broda

Kapetan broda koji je prije dva dana potonuo kod obala Južne Koreje, Li DŽun-Seok, u petak je uhapšen, javili su južnokorejski mediji.   U izvještaju agencije Jonhap navodi se da će se Li DŽun-Seok suočiti s pet tačaka optužnice mešu kojima su kršenje zakonana moru i nemar.   Južnokorejski sud je ranije naveo da u trenutku nesreće Li Džun-Seok nije bio na komandama broda i da ga je mijenjao poručnik.   Na trajektu je bilo 475 ljudi, od kojih 325 đaka srednje škole...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Traži se kapetan potonulog trajekta

Izvor: Danas, 19.Apr.2014

Južnokorejski sud izdao je juče naloge za hapšenje kapetana i dva člana posade broda koji je u sredu potonuo. Sud navodi da kapetan broda Li Džun-Seok nije bio na komandama broda u trenutku nesreće, već ga je menjao poručnik.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.