Sertifikat ISO za Apex Solution i sistem Bus Plus

Izvor: Blic, 02.Okt.2013, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sertifikat ISO za "Apex Solution" i sistem Bus Plus

Vodeća svetska kompanija za proveru usklađenosti sa standardima, Bureau Veritas, dodelila je sertifikat ISO 9001:2008 kompaniji "Apex Solution Technology", koja je implementirala sistem za naplatu karata i upravljanje javnim prevozom u Beogradu.

Sertifikat predstavlja potvrdu kvaliteta projektovanja, implementacije i razvoja sistema BusPlus, koji je u Beograd uveden februara 2012. godine.

Sertifikaciona provera sistema menadžmenta prema standardu ISO 9001:2008, sprovedena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je 20. septembra 2013. godine. Sertifikat takođe potvrđuje i ispunjenje zahteva kvaliteta organizacije naplate usluga prevoza putnika i kontrole karata u sistemu javnog prevoza.

- Uspešno smo prošli test uklađenosti upravljanja sistemom kvaliteta u kompaniji sa standardom ISO 9001:2008. Kompanija Bureau Veritas, koja je globalni lider u proverama usklađenosti sa standardima, naš rad je ocenila kao izuzetno kvalitetan i procesno orijentisan, a kompaniju "Apex" kao izuzetno dobro organizovanu i profesionalnu kompaniju - izjavio je Rade Vujović, izvršni direktor "Apexa" i istakao da dobijanjem ovog sertifikata dalji rad kompanije podleže kontinuiranoj kontroli, kako bi se kvalitet usluga održao i unapredio.

Kompanija Apex Solution Technology d.o.o. danas zapošljava više 370 ljudi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Apeksu sertifikat za Bus plus

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2013

Kompanija za proveru usklađenosti sa standardima "Biro veritas" dodellila je "Apeksu" sertifikat za primenu sistema "Bus plus"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.