Seminar Kako zaraditi kao freelancer?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2015, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seminar "Kako zaraditi kao freelancer?"

Besplatni seminar "Kako zaraditi kao freelancer?" organizuje se u subotu 7. februara u Zemunu, od 11 do 13 časova, a svi zainteresovani predavanje će moći da prate i od kuće, zahvaljujući live streamu.

Kako započeti uspešnu karijeru i zaraditi kao freelancer? Kako doći do klijenata? Na koji način naplatiti svoje usluge? Kakve su zakonske obaveze i regulativa? Koja su najtraženija freelance zanimanja? - najčešća su pitanja onih koji žele da svoj posao rade od kuće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
O tome kako postati freelancer i biti uspešan u tome govoriće Ivan Minić, koji se preko deset godina bavi freelance dizajnom i radi za strane klijente, navodi se u najavi.

Minić je osnivač Burek foruma, najveće internet zajednice na prostorima bivše Jugoslavije. Sa partnerima iz Mađarske pokrenuo je igru ConQUIZtador i portal Total Car. Osnivač je i izvršni direktor najveće regionalne konferencije − Blogomanija.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na sledeći link.

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Fejsbuk naloga  i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Seminar organizuje "LINK Centar za razvoj karijere" iz Zemuna www.razvoj-karijere.com.

Za sve dodatne informacije možete im se obratiti putem mejla office@razvoj-karijere.com.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.