Selo poznato NI PO ČEMU postalo velika turistička atrakcija

Izvor: Blic, 29.Jul.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selo poznato NI PO ČEMU postalo velika turistička atrakcija

Selo Kidlington se nalazi u Velikoj Britaniji i u poslednje vreme postalo je prava atrakcija među turistima iz Azije i to samo zbog glasine da su u njemu snimljene scene iz filmova o Hariju Poteru.

Već nedeljama meštani sela su potpuno zbunjeni jer autobusi puni turista samo pristižu, a starosedeocima nije jasno zbog čega se javilo toliko interesovanje za njihovo mestašce.

Posmatrajući turiste kako uporno fotografišu najobičnije seoske prizore, stanovnici Kidlingtona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su počeli da fotografišu njih, smatrajući da je to jedina atrakcija koju je ovo selo ikad imalo.

Meštani pretpostavljaju da je do iznenadnog interesovanja za Kidlington došlo zbog pogrešne informacije koja je prosleđena turističkim vodičima da je u selu sniman film o Hariju Poteru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.