Seksi talenat i erogene zone: U zagrljaju Vodolije izgubićete razum, sa Bikom ne postoji tabu!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi talenat i erogene zone: U zagrljaju Vodolije izgubićete razum, sa Bikom ne postoji tabu!

Kod Raka kvalitet zavisi od količine poverenja, dok Vage obožavaju suptilne igre zavođenja

Proverite koji znak ima talenat za vođenje ljubavi, ali u svakom smislu reči. Otkrijte i erogene zone svakog znaka, pa ćete imati bolju predstavu šta treba da radite kada ga sledeći put odvučete u krevet!

Ovan

Ovnovi su istog momenta spremni i motivisani za akciju. Kod njih predigra ne traje dugo, vrlo su konkretni. Strastvena priroda ih čini dobrim ljubavnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali ne sa mnogo mašte. Erogena zona: Duboki i snažni poljupci ih neverovatno uzbuđuju.

Bik

Izuzetno emotivni, ali u konekciji sa Zemljom, Bikovi su savršeni ljubavnici. Vode računa o svakom detalju. Sporije, ali sigurno Bik će vas dovesti do nezaboravnog vrhunca. Erogena zona: Vrat i gornji deo leđa.

OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE OVDE.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.