Seksi Jelena Rozga: U novom spotu pokazala svoje najjače adute (FOTO, VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Jelena Rozga: U novom spotu pokazala svoje najjače adute (FOTO, VIDEO)

Otkako joj je krenulo na ljubavnom planu, popularna pjevačica Jelena Rozga dobila je vjetar u leđa i u poslovnom smislu pa u javnost pustila novi video za pjesmu “Otrov”.

Spot Jelene Rozge je pušten je danas poslijepodne i u kratkom roku dobio veliki broj pregleda.

Poznata pjevačica odradila ga je u svom već poznatom stilu: oksudnih odjevnih kombinacija nije manjkalo, a lake note će vrlo brzo pronaći svoj put do brojnih obožavatelja koji su s nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iščekivali novu pjesmu.

“Drage moje žene, neka Vam ova pjesma bude podsjetnik da nikada ne dozvolite da vas netko vara, prevara je izdaja ljubavi “, poručila je Rozga.

(NN, jutarnji.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.