Seks poze za svaku priliku

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2015, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks poze za svaku priliku

Naravno da seks treba da bude spontan, ali nekad je potrebno i malo matematike. Ako imate bilo kakve tehničke probleme prilikom seksa, ovde ćete pronaći rešenja.

U bolovima ste? Nedostaje vam samopouzdanja u krevetu? Želite bebu? Za sve postoji pravi položaj! Zato vam donosimo sedam seks-poza za sve situacije:

Naravno, žena može da zatrudni u svim pozama, ali stručnjaci tvrde da je najveća verovatnoća u misionarskoj, s malim pomeranjem karlice.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Stavite jastuk ispod guze, podignite karlicu i tako ćete olakšati put njegovim “plivačima” do cerviksa. Tako se maksimalno iskoristi ejakulacija, jer većina drugih poza dopušta da seme iscuri - savetuje Ejmi Levin.

Pustite je da ona bude gore. Za pocetak, tako ona vodi igru što već samo po sebi podiže samopouzdanje. Osim toga, ta poza ima bezbroj varijacija: može da kleči, čuči, može da se nagne napred, nazad, okrenuta leđima ili licem…

Ovu pozu verovatno niste ni isprobali. Nazivamo je “tehnika poravnavanja”. To je varijacija misionarke. Ključno je da se muškarac pomeri malo napred, tako da mu ramena budu u ravni sa vašim ili malo iznad njih, tako da će se više trljati o vašu karlicu, a manje penetrirati. Tako ćete više stimulisati klitoris.

Iako je prevremena ejakulacija medicinski problem koji zahteva medicinsku pomoć, postoje neke poze u kojima on može da izdrži duže. Najbolja je misionarka, a još bolja je poza u kojoj su njene noge na njegovim ramenima. Važno je da može jednostavno da se zaustavi i nastaviti seks. Ova varijacija ima dodatnu prednost da je penetracija izrazito duboka.

Malo je brzih rešenja. Za početak, lubrikanti su obavezni. A zatim treba izabrati pozu u kojoj ona može lako da kontroliše dubinu penetracije, kao i tempo. Najbolja poza za to je kaubojka.

Muškarac leži na boku, a ona na leđima pod uglom od 90 stepeni, sa nogama prebačenim preko njega. To joj omogućava da rukama stimuliše njegov penis i ograniči koliko će penetrirati.

Najvažnije je da pokreti budu kružni a ne gore dole. Prikladne su i misionarka i kaubojka, dokle god žena vrti kukovima više nego što muškarac penetrira. Savetuje se i poza od pozadi u kojoj muškarac penetrira nešto manje, ali je vagina stisnuta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.