Šef nemačkih obaveštajaca: EURO je meta ID

Izvor: B92, 28.Maj.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef nemačkih obaveštajaca: EURO je meta ID

Berlin -- EURO je potencijalna meta ID iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, kaže nemačke nacionalne obaveštajne agencije (BfV) Hans Georg Masen.

"Mi znamo da ID ima na meti Evropsko prvenstvo", rekao je Masen za list "Rajniše post".

On je dodao da postoji povećan broj indicija da ID, Al Kaida i Nusra Front žele da izvrše napade na zapadne ciljeve, prenosi Rojters.

Na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Francuskoj očekuje se oko 2,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << miliona gledalaca na 51 utakmici, gde učestvuju 24 reprezentacije.

Biće, takođe, formirane i posebne zone za navijače, koji će moći da gledaju utakmice na džinovskim ekranima u većim gradovima, navodi Rojters.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.