Sedmoro poginulo u potresu kod iranske nuklearne centrale Bušer

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro poginulo u potresu kod iranske nuklearne centrale Bušer

Najmanje sedam osoba je poginulo, dok je 30 povređeno u zemljotresu jačine 5,7 stepeni Rihterove skale u iranskom regionu Bušer, u kome se nalazi jedina civilna nuklearna centrala, saopštile su lokalne vlasti.

- Do sada imamo informacije o sedam poginulih i 30 povređenih, koji su hospitalizovani - izjavio je šef Organizacije za krizne situacije Hasan Gadami.

Zemljotres jačine 5,7 stepeni Rihterove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skale pogodio je danas oblast 60 kilometara severoistočno od Bušera, prenosi iranska novinska agencije Irna.

Epicentar potresa bio je blizu grada Borazdžan, 60 kilometara severoistočno od Bušera, gde Iran ima nuklearnu elektranu. Potres je registrovan na dubini od oko 15 kilometara, a osetio se u istočnom delu Saudijske Arabije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginulo najmanje sedam lica u zemljotresu u Indiji

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2013

TEHERAN - Najmanje sedam lica je poginulo, dok je 30 povrijeđeno u zemljotresu jačine 5,7 stepeni Rihterove skale u iranskom regionu Bušer, u kome se nalazi jedina civilna nuklearna centrala, saopštile su lokalne vlasti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sedmoro poginulo u potresu kod iranske nuklearne centrale Bušer

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2013

Najmanje sedam osoba je poginulo, dok je 30 povređeno u zemljotresu jačine 5,7 stepeni Rihterove skale u iranskom regionu Bušer, u kome se nalazi jedina civilna nuklearna centrala, saopštile su lokalne vlasti..."Do sada imamo informacije o sedam poginulih i 30 povređenih, koji su hospitalizovani",...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.