Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sberbank nagradna igra: Provuci i osvoji do 3.000 KM na Visa platnoj kartici

Sberbank Banja Luka je organizovala nagradnu igru pod nazivom "Provuci i osvoji do 3.000 KM na Visa platnoj kartici!“.

Nagradna igra traje do 30. aprila 2017. godine, a pravo na nagradu ostvaruju korisnici Visa Electron ili Visa Classic kartice Sberbank a.d. Banja Luka sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske koji u toku mjeseca obave najmanje jednu kupovinu Visa Electron ili Visa Classic karticom u iznosu većem ili jednakom od 20,00 KM.

Nakon svake >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << realizovane transakcije korisnik Visa Electron ili Visa Classic kartice Sberbank a.d. Banja Luka ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Sberbank Banja Luka će nagraditi šest srećnih dobitnika sljedećim nagradama:

Izvlačenje srećnih dobitnika nagradne igre će se održati 15. maja 2017. godine u prostorijama banke. Imena dobitnika će biti objavljena do kraja maja.

Više informacija o nagradnoj igri, kao i o drugim proizvodima i uslugama Sberbank Banja Luka je dostupno na internet stranici www.sberbankbl.ba, na broj kontakt centra 0800 59 999 ili u poslovnicama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sberbank: Provuci Visa karticu i osvoji nagradu

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2017, 15:52

BANJALUKA, Sberbank Banjaluka organizuje nagradnu igru “Provuci i osvoji do 3.000 KM na Visa platnoj kartici!”, koja će trajati do 30. aprila. Pravo na nagradu ostvaruju korisnici Visa Electron ili Visa Classic kartice Sberbank a.d. Banjaluka sa prebivalištem u RS, koji u toku mjeseca obave...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.