Saveti za seks iz 1894. godine

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saveti za seks iz 1894. godine

Pisac Rut Smiters davne 1894. godine napisala je knjigu „Seks-saveti za supružnike“.

Ona savetuje žene da se u škakljivoj situaciji treba postaviti veoma škrto i da ljubavni čin ne treba često ponavljati. Rut bi verovatno pala u nesvest kad bi se vremenskom mašinom prebacila u današnje vreme i pročitala članke o seksu koji se danas plasiraju.

- Pametna žena nikad neće dozvoliti da je muž vidi bez odeće niti će ikad doći u situaciju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << muža zatekne bez odeće. Ukoliko ne možete da izbegnete odnos, uradite to u potpunom mraku.

- Muškarci su po prirodi perverzna bića. Ako im samo nagovestite da biste imali nešto s njima, oni će i to prihvatiti. To znači da se može dogoditi normalan odnos u nenormalnim pozama.

- Odeću za spavanje navlačite u odvojenim prostorijama. Ona ne sme biti skinuta tokom seksualnog čina. Tako će minimum kože biti izložen pogledu.

- Tokom odnosa žena mora biti potpuno tiha, mora da leži mirno i da ne pokazuje da u tome uživa.

- Ako muž pokuša da poljubi svoju ženu u usta, ona se tada mora izmaći kako bi je on zapravo poljubio u obraz.

- Ukoliko muž pokuša da podigne ženinu spavaćicu i poljubi je u neko drugo mesto, ona mora brzo da reaguje, da spusti spavaćicu onako kako i treba da stoji, i izvini se jer mora do kupatila.

- Kada muž završi čin, mudra žena će početi sa zvocanjem, u vezi sa sitnicama koje će on ubuduće morati da obavi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.