Sat koji sija

Izvor: Mondo, 31.Avg.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sat koji sija

A bogami i košta, i to dosta!

Kompanija LG predstvila je Watch Urbane Luxe, pametni sat koji treba da parira Appleovom Watch Edition satu. Kućište sata presvučeno je 23-karatnim zlatnim finišom a narukvica je napravljena od kože aligatora.

LG zapravo ovu verziju sata nije izbacio samostalno, već u partnerstvu sa REEDS Jewelers kompanijom. Kutija u kojoj se sat prodaje takođe odiše luksuzom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kopča je promenjena u odnosu na običnu verziju. Rezultat toga je manje glomazan izgled. Za obradu kože aligatora bilo je potrebno 50 koraka, prenosi GSM Arena.

LG je napravio samo 500 komada Watch Urbane Luxe sata. Svaki od njih ima ugraviran serijski broj. Prodavaće se trenutno samo u Americi po ceni od 1200 dolara. Sat će svakako biti prikazan na predstojećem IFA sajmu u Berlinu. Verujemo da i u našoj zemlji ima onih koji bi ga rado kupili.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.