Saslušanje Lešanovića otkazano za 8. februar

Izvor: Press, 11.Dec.2012, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušanje Lešanovića otkazano za 8. februar

Razlog pomeranja datuma je kašnjenje Lešanovića i njegovog advokata na saslušanje, koje je trebalo da počne jutros u 10 sati.
"Zbog loših vremenskih uslova i pored svih napora koje smo uložili nismo uspeli da stignemo na vreme", kazao je Lešanovićev advokat Goran Petronijević, dodajući da je to kašnjenje iznosilo svega 11 minuta.
Po Petronijevićevim rečima, advokati odbrane su napustili sudnicu kada su videli da Lešanović nije stigao i nisu se kasnije odazivali na telefonske >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pozive, pa je ročište moralo biti otkazano Čankovi advokati imaju pravo da prisustvuju davanju iskaza Lešanovića i svedoka.
"Ne slažem se sa odlukom advokata odbrane da napuste sudnicu, jer se tako stiče utisak da se nešto odugovlači, a mislim da za bilo kakvo odugovlačenje nema nikakve potrebe", rekao je Petronijević.
Na novo ročište zakazano 8. februara pored Lešanovića, kako je novinarima rekao Petronijević, biće pozvani i svi svedoci.
Lešanović je prethodno trebalo da svoju izjavu da 25. oktobra, ali to nije učinio zbog zdravstvenih razloga, dok je Nenad Čanak izjavu povodom tuče u restoranu "Tako je suđeno" dao 19. oktobra u Osnovnom sudu u Novom Sadu.
Lešanović optužuje Čanka da ga je pretukao zajedno sa još nekoliko ljudi.
Lider LSV, koji je najpre negirao da je tukao Lešanovića, kasnije je to javno priznao, a zatim podneo je ostavku na mesto poslanika u Skupštini Srbije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Saslušanje Lešanovića odloženo za 8. februar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2012

NOVI SAD -..Saslušanje Pavla Lešanovića iz Beograda, koga je 23. septembra lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pretukao u kafanskoj tuči, danas nije održano u Osnovnom sudu u Novom Sadu i zakazano je za 8. februar...Razlog pomeranja datuma je kašnjenje Lešanovića i njegovog advokata...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.