Sarmice od zelja i crna čokolada za OneRepublic

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarmice od zelja i crna čokolada za OneRepublic

Bend OneRepublic stiže 6. juna u Kombank Arenu gde će održati svoj prvi koncert u Srbiji a organizatorima nije dostavljen previše komplikovan spisak zahteva ove petorke iz Kolorada.

Frontmen Rajan Teder i njegovi prijatelji iz benda vode zdrave živote, uživaju u trčanju i daleko su od “rokenrol lajfstajla”.

Tako su OneRepublic, kako saznaje "Blic", od organizatora beogradskog koncerta, pored ostalog, tražili obroke od organskih i niskokaloričnih namirnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << različito voće, jogurte i vodu od kokosa.

Očekuju da ih u garderobi čeka različito koštunjavo voće. Takođe, vole i kvalitetnu crnu čokoladu, a alkohol im nije prioritet. Doduše, poželeli su da probaju neko lokalno pivo, pa organizatori planiraju da ih iznenade vrhunskim pivima koje Srbija može da ponudi.

Svi koji prate OneRepublic na društvenim mrežama znaju da momci uvek obiđu grad u kome gostuju i uživaju da probaju najbolje što lokalna gastronomija ima da ponudi. Tako će im nakon nastupa biti poslužena gibanica, sarmice od zelja, kajmak, proja, “leskovački voz”, ajvaru ali i šopska salata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skromna lista želja benda OneRepublic: Sarmice od zelja i crna čokolada

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2015

Organizatorima neće biti teško da ispune zadatak! Bend OneRepublic stiže 6. juna u Kombank Arenu gde će održati svoj prvi koncert u Srbiji, a organizatorima nije dostavljen previše komplikovan spisak zahteva ove petorke iz Kolorada. Kako saznaje Blic od organizatora beogradskog koncerta, bend...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.