Izvor: Danas, 13.Feb.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja oko kupovina autobusa

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je gradonačelnika Celja Bojana Šrota. Tom prilikom novosadski gradonačelnik naglasio je da Novi Sad neguje veoma dobre odnose sa slovenačkim gradovima, a posebno sa Mariborom. On je takođe predstavio privredne i investicione potencijale grada naglasivši da IT sektor u Novom Sadu doživljava pravu ekspanziju.

Gradonačelnik Celja zahvalio se na srdačnom gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo zbog posete Novom Sadu. Jedan od povoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << za njegov dolazak u Novi Sad je i razgovor sa predstavnicima kompanije ''Feniksbus'' d.o.o oko nabavke autobusa za javni prevoz.

- Veoma me raduje interesovanje slovenačkog grada za saradnju sa kompanijom čije je sedište u Novom Sadu. Razvoj privrede i smanjenje nezaposlenosti su prioriteti gradske uprave i nastojimo da prilikom svih aktivnosti u okviru međugradske saradnje u prvi plan istaknemo naš grad kao povoljno poslovno okruženje – istakao je Miloš Vučević.

Na sastanku u Gradskoj kući dva gradonačelnika složili su se da postoje dobri uslovi za uspostavljanje bliže saradnje dva grada u oblastima privrede, turizma, kulture i obrazovanja.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.