Saobraćaj usporen zbog magle

Izvor: RTS, 23.Nov.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj usporen zbog magle

Saobraćaj se na većini puteva u Srbiji odvija usporeno zbog magle, oblačnosti i moguće pojave poledice, saopštio je jutros Auto-moto savez.

Magla smanjuje vidljivost i dodatno usporava saobraćaj na području Crnog Vrha, Kopaonika i Zlatibora, gde je temperatura ispod nule.

Zbog niže jutarnje temperature posebno u zonama sa maglom kao i u planinskim predelima, moguća je pojava poledice.

Zimska oprema je obavezna u višim planinskim predelima gde može >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << doći do snežnih padavina.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Na državnom putu I/A reda br 1. zbog radova na interventnoj popravci kolovoza na deonici od Aleksinačkih rudnika do Ražnja u duzini od 600 m došlo do zatvaranja smera na auto putu NI-BG i preusmeravanja saobraćaja na suprotnu stranu autoputa Beograd-Niš, kojom će se saobraćaj obavljati dvosmerno.

Predviđeno je da radovi budu danas završeni. Na autoputu je, takođe zbog radova, zatvorena naplatna stanica "Smederevo", umesto koje se mogu koristiti naplatne stanice "Kolari" i "Požarevac".

Zbog radova na autoputu, saobraćaj je na paralelni put preusmeren kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han-Vranje, između mesta Gramađe i Prevalca, kao i između Vladičinog Hana i Vranja, i na delu od Bresnice do Suvog Dola.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.