Saobraćaj u Beogradu bez gužvi

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj u Beogradu bez gužvi

Saobraćaj u Beogradu za sada se odvija bez većih gužvi, rečeno je jutros Tanjugu u Žutom taksiju. Na beogradske ulice izašlo je 1.331 vozilo javnog gradskog prevoza, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Beograđane prevozi 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.084 autobusa, dodao je Stojadinović. Sa Beogradske autobuske stanice planirano je oko 750 redovnih polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Krstevski.

Krstevski je rekao da su uoči predstojećeg vikenda uvedeni vanredni polasci autobusa za Aleksandrovac, Zlatibor, Blace, Kruševac i Herceg Novi.

Šef smene u informativno-upravljačkom centru preduzeća "Lasta" Nikola Blanuša je izjavio Tanjugu da je planirano da 621 vozilo u linijskom saobraćaju ostvari 6.132 polaska.

Blanuša je rekao da su predvidjeni dodatni polasci autobusa za Kuršumliju u 14.30 i 15.10 časova, za Ranilug u 15.25, zatim dva vanredna polaska za Blace u 18, za Herceg Novi u 23 i za Smederevsku Palanku u 17, 18 i 20.30 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve na ulicama Beograda

Izvor: Blic, 10.Jun.2011

Velike saobraćajne gužve stvaraju se u Ulici kneza Miloša i prilazu Pančevačkom mostu, kažu u "Žutom taksiju"...Saobraćaj se zbog gužvi odvija usporeno i na prilazu Pančevačkom mostu, na autoputu u smeru ka Novom Beogradu, kao i na Banovom brdu i Bulevaru vojvode Mišića, u smeru ka gradu...Saobraćaj...

Nastavak na Blic...

Kurir: Saobraćaj bez većih gužvi i zastoja; na ulice izašlo 1.331 vozilo gradskog prevoza

Izvor: Moto.rs, 10.Jun.2011

foto: kurir-info.rs BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu za sada se odvija bez većih gužvi. Na beogradske ulice izašlo je 1.331 vozilo javnog gradskog prevoza, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović. Kliknite ovde da biste pročitali...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.