Samra Kešinović bila seksualna robinja teroristima ID-a

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samra Kešinović bila seksualna robinja teroristima ID-a

BEČ - Samra Kešinović (17), austrijska državljanka porijekom iz BiH, silovana je i tretirana kao seksualna robinja prije nego što je pretučena na smrt, izjavila je bivša zarobljenica, koja je imala priliku da upozna Kešinović i njenu prijateljicu Sabinu Selimović (15).

U tekstu koji prenosi Dejli mejl, navodi se da je Samra Kešinović, neposredno prije smrti, bila korištena kao seksualna robinja boraca Islamske države, a prema riječima tuniške zarobljenice, Samra >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i Sabina su živjele zajedno u istoj kući i smatrane su "poklonom za nove borce Islamske države".

Kešinovićeva, zgrožena svim što se dešava, pokušala je da pobjegne iz Rake, ali  su je mučki pretukli na smrt.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UŽASNA SUDBINA DEVOJČICE IZ BIH: Samra Kešinović (17) bila seksualna robinja dihadistima!

Izvor: Kurir, 30.Dec.2015

BEČ - Samra Kešinović (17), austrijska državljanka poreklom iz Bosne i Hercegovine, silovana je i tretirana kao seksualna robinja prije nego što je pretučena na smrt...Ovo je  izjavila je bivša zarobljenica, koja je poznavala Kešinovićevu i njenu prijateljicu Sabinu Selimović (15). Samra i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.