Šakira rodila sina Milana

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2013, 04:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakira rodila sina Milana

Na svom zvaničnom sajtu, poznata pevačica Šakira i njen dečko Žerar Pike objavili su da su dobili sina.

Ponosni mama i tata  

 

"Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je na svet došao Milan Pike Mubarak, sin Šakire Mubarak i Žerara Pikea. Ime Milan znači mio, voljen i milostiv u slovenskim jezicima, a na latinskom željan. Mali Milan je postao član fudbalskog kluba Barselona, kao i njegov otac", piše na sajtu.

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Iz bolnice je stiglo obaveštenje da se mama i beba osećaju odlično. Lepa pevačica je samo nekoliko sati pre nego što je ušla u salu za porođaje, zamolila fanove na svom Tviter profilu da se pomole za nju i njenu bebu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šakira rodila Milana!

Izvor: Poznati.info, 23.Jan.2013

I ovog puta nije šala…..Na njenom zvaničnom sajtu, ona i njen dečko Žerar Pike objavili su da su dobili sina...“Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je na svet došao Milan Pike Mubarak, sin Šakire Mubarak i Žerara Pikea. Ime Milan znači mio, voljen i milostiv u slovenskim jezicima,...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.