STRAVIČNA TRAGEDIJA U VOZU: IZBODENI NA SMRT jer su branili ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA TRAGEDIJA U VOZU: IZBODENI NA SMRT jer su branili ŽENE

Incident se dogodiO uoči početka muslimanskog svetog meseca Ramazana kada je napadač Džeremi Džozef Kristijan počeo da vređa žene na verskoj i nacionalnoj osnovi

Dva muškarca su izbodena na smrt dok su pokušavali da zaštite dve žene, verovatno muslimanke od napadača koji ih je maltretirao u vozu u Portlandu, saopštila je policija.

Incident se dogodio juče posle podne, uoči početka muslimanskog svetog meseca Ramazana kada je napadač Džeremi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džozef Kristijan počeo da vređa žene na verskoj i nacionalnoj osnovi.

Tri muškarca su se umešala da zaštite žene od nasilnika koji ih je potom izbo nožem. Dvojica su preminula od zadobijenih povreda. Kristajan (35) je uhapšen čim je izašao iz voza, navela je policija, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.