STRAVA: Komšija mu pozvonio s nožem u vratu!

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVA: Komšija mu pozvonio s nožem u vratu!

Osječanka (39) kuhinjskim nožem dva puta ubola supruga u vrat dok je spavao. On sa nožem u vratu pokucao komšiji da traži pomoć.

Foto: Guliver/getty images, Thinkstock

Županijsko državno tužilaštvo iz Osijeka sumnjiči  ženu (39) da je u petak, u zajedničkom stanu u Osijeku, kuhinjskim nožem dva puta ubola supruga u vrat i time mu nanela teške i za život opasne povrede, piše "24 sata.hr"



Prema nezvaničnim informacijama muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u bolnicu dovezla Hitna pomoć u pratnji policije, a iz vrata mu je virio nož.

Suprugu su uhapsili i ispitali, a sudija joj je odredio mesec dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Osumnjičena žena navodno je ubola supruga u vrat s leđa dok je ležao u krevetu. On je potom ustao i s nožem koji mu je s prednje strane virio iz vrata, dok mu je drška noža bila sa zadnje strane, izišao iz stana i pozvonio komšijama da bi ih zamolio da zovu Hitnu pomoć.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Izbola muža, on sa nožem u vratu zvonio komšijama!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2016

Neimenovana Osiječanka (39) kuhinjskim nožem je dva puta ubola supruga u vrat dok je spavao, a on je sa nožem u vratu pokucao komšiji da traži pomoć...Županijsko državno tužilaštvo iz Osijeka sumnjiči ženu (39) da je u petak, u zajedničkom stanu u Osijeku, kuhinjskim nožem dva puta ubola...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.