ŠTA SE KRIJE IZA OSTAVKE: Šef Poreske otišao zbog poker-aparata!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2014, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE KRIJE IZA OSTAVKE: Šef Poreske otišao zbog poker-aparata!

Upućeni u rad Poreske uprave ističu da sada već bivši direktor Aleksandar Miljković nije imao gotovo nikakvu stručnost u ovoj oblasti

Direktor Poreske uprave Srbije Aleksandar Miljković podneo je ostavku posle samo dva meseca provedena na toj funkciji, a već desetak dana menja ga njegov dosadašnji zamenik Marko Marinković.

Miljković je, kako piše “Informer”, otišao upravo zbog sukoba sa Marinkovićem, kome je zamerio da “suviše brzo rešava >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << probleme sa nelegalnim kockarnicama”. Naime, Marko Marinković je u Poresku upravu došao iz BIA bez Miljkovićeve saglasnosti i za samo dvadesetak dana zatvorio je čak 140 kockarnica koje nisu poslovale po zakonu. Međutim, Miljković se naprasno pobunio protiv toga, navodno je insistirao na tome da se poštuju procedure, ali je, na karju, bio prinuđen da podnese ostavku.

Upućeni u rad Poreske uprave ističu da Miljković nije imao gotovo nikakvu stručnost u ovoj oblasti, te da protekle dve nedelje svoj posao nije ni obavljao.

- Miljković je bio Krstićev kadar i kada je ministar otišao bilo je logično da i on krene njegovim putem, pogotovo zato što nema gotovo nikakve veze sa porezima. Sa druge strane, Marinković je uradio više nego što je bilo ko drugi za šest meseci rada – navodi sagovornik lista.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.