SPEKTAKL U MANČESTERU: Izdajnik Lampard čeka Čelsi

Izvor: Kurir, 21.Sep.2014, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL U MANČESTERU: Izdajnik Lampard čeka Čelsi

Tektonske poremećaje na Ostrvu izazvao je prelazak Frenka Lamparda u Mančester siti. Vreme je da ga vidimo i na delu

Mogao je da ostane legenda Čelsija i iz fotelje posmatra današnji derbi. Prelazak u Njujork bio je prihvatljiv za navijače „plavaca“, ali idući Frenkijev korak - izbrisao ga je iz istorije londonskog kluba!

Ljubitelji fudbala, vreme je za 90 minuta uživanja u meču Siti - Čelsi (17.00). Srećom po Lamparda, danas neće morati da istrči na Stamford >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bridž, ali ne gine mu suprotstavljanje momcima s kojima je doskoro delio dobro i zlo.

- Lampard će sigurno igrati, još nisam odlučio da li od prvog minuta ili u drugom poluvremenu. Neće mu biti teško! Čelsi ga nije više želeo u ekipi, a on ima pravo da nastavi da igra gde god hoće - poručio je Manuel Pelegrini.

(M. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.