SOKIRALA IZJAVOM PEVACU NA SVADBI BIVSEG DECKA I BICU ATRAKCIJA

Izvor: medio.rs, 12.Jun.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOKIRALA IZJAVOM PEVACU NA SVADBI BIVSEG DECKA I BICU ATRAKCIJA

Vesna Zmijanac dala je svoj blagoslov Željku Rstiću da se oženi mlađom izabranicom Marijanom, a uveličaće i njihovo slavlje.

Bivši dečko Vesne Zmijanac, biznismen Željko Rstić, uskoro će sa svojom izabranicom stati pred oltar, i to uz dozvolu folk pevačice, koja je pristala da im zapeva na svadbi. Vesna je pristala da peva i svojim prisustvom uveliča Željkov i Marijanin najlepši dan, ali uz jedan uslov.

– Željko i ja smo oduvek u dobrim odnosima, prve >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << smo komšije i moramo da budemo. Nije problem da ja pevam na njegovoj svadbi, nego neću da kvarim veselje. Da budem ja jedina atrakcija tu. Svi bi samo slikali šta ja radim, šta on radi, šta radimo uzajamno, tako da ću ja negde pred kraj da se pojavim i da pevam, što da ne. Ne znam još šta ću im posvetiti, odlučiću kad dođe trenutak kojom pesmom ću im se obratiti – izjavila je Vesna– Marijana je divna devojka i volela bih da se oženi njom. Ja navijam za nju, mada su ga mediji ženili svim devojkama dosad, hteli su da ga žene i Zlatom Petrović, koliko se sećam. Željko mene uvek pita za mišljenje što se izbora devojaka tiče, a za Marijanu sam mu dala blagoslov – rekla je Vesna o izabranici svog bivšeg dečka.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.