ŠOK: Tata me je bičevao jer sam ga vređala na rasnoj osnovi!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Tata me je bičevao jer sam ga vređala na rasnoj osnovi!

Devojka je imala povrede po ramenima, rukama i grudima, ali je Luis oslobođen

ČESTER - Albert Luis nasred ulice u Česteru, u Engleskoj, bičevao je i gađao kamenjem svoju 18-godišnju ćerku, ali sud ga je poštedeo zatvora jer ga je tinejdžerka „rasno vređala“.

Muškarac star 56 pobesneo je na ulici, a kad ga je policija privela, rekao im je da se oseća baš lepo što ju je izudarao.

Policajci su ga pitali zašto se ponaša tako prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ćerki i da li bi takav gest bio prihvatljiv u njegovoj rodnoj Grenadi, a on je odgovorio: „Da, zato što nije dozvoljeno nepoštovanje roditelja.“

Devojka je imala povrede po ramenima, rukama i grudima, ali je sud ipak rešio da ne pošalje Luisa u zatvor, već mu je samo naplatio kaznu od 100 funti.

Na sudu je devojka rekla da ga je isprovocirala i da ga je rasno vređala.

- Nisam rasista, ali sam znala da će ga rasne uvrede iznervirati - objasnila je ona. Čak i kad ju je pojurio na ulici, počela da viče: „Juri me ogromni crnac!“ Zbog toga mu se izvinila, objasnio je tužilac Rob Džud.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.