SNP: Srpski narod pred izazovima kao 1941. i 1991.

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP: Srpski narod pred izazovima kao 1941. i 1991.

Beograd -- Srpska narodna partija saopštila je da je u poslednjih nekoliko dana u toku orkestrirana i histerična antisrpska kampanja.

Kako navode, "ratni zločinci i nastavljači njihove neonacisticke ideologije u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini" pokušavaju da destabilizuju Srbiju i čitav region.

Ako Bakir Izetbegović uporedi Republiku Srpsku i Sandžak, ako sud bošnjačkom krvniku Naseru Oriću ukine mere zabrane, a sudovi u Hrvatskoj oslobode ustašu Branimira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Glavaša i ponište presudu kardinalu Alojziju Stepincu, onda je jasno da se Srbija i srpski narod nalaze pred velikim istorijskim izazovima, kao 1941. i 1991. godine, dodaje se u saopštenju.

SNP zato poziva sve političke stranke i čitav narod na nacionalno jedinstvo kako bi se obezbedila zaštita ključnih državnih i nacionalnih interesa Srbije, jer je očigledno da nastavljači ideologije NDH, kao i džihadističke zelene transverzale Alije Izetbegovića, postaju kreatori zvanične politike Hrvatske i BiH.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNP: Histerična antisrpska kampanja

Izvor: Blic, 30.Jul.2016

- Ako Bakir Izetbegović uporedi Republiku Srpsku i Sandžak, ako sud bošnjačkom krvniku Naseru Oriću ukine mere zabrane, a sudovi u Hrvatskoj oslobode ustašu Branimira Glavaša i ponište presudu kardinalu Alojziju Stepincu, onda je jasno da se Srbija i srpski narod nalaze pred velikim istorijskim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.