ŠMEKERSKI Maturantkinja iz Podgorice gestom oduševila ceo region

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠMEKERSKI Maturantkinja iz Podgorice gestom oduševila ceo region

Lepa maturantkinja Sara Stijepovic iz Podgorice postala je internet senzacija ne zbog svog elegantnog izgleda, već zbog prevelikog srca koje je pokazala došavši na matursko veče sa drugarom koji je paraplegičar.

Ova devojka je malim znakom pažnje ulepšala veče jednom bolesnom dečaku i dokazala svima da je nečiji izgled uopšte nije presudan, već samo veliko srce.

pratilac <33

Posted by Sara Stijepovic on Wednesday, May 20, 2015

Sara je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na svoj Fejsbuk profil okačila sliku sa maturske večeri na kojoj je u društvu svog drugara koji je u kolicima. Iznad slike je ponosno napisala "pratilac" i pored komentara stavila srce.

Njen velikodušni gest brzo se pročuo po internetu, pa je Sara na svojoj maturskoj slici za samo jedan dan dobila više od 30.000 lajkova i brojne komentare podrške i neiznernog poštovanja iz celog regiona.

Lepa maturantkinja je ovim pokazala da se lajkovi ne dobijaju samo ako na matursko veče obučeš što užu i kraću haljinu, već je dovoljno da budeš lep iznutra. A to će svako znati da prepozna i pohvali.

Bravo Saro, i za tebe i za tvog pratioca!

A kako je internet zajednica reagovala na njen gest možete pogledati na sajtu "24 sata".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.