SLAVLJE: Tanja Savić krstila sina

Izvor: Kurir, 01.Jul.2013, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJE: Tanja Savić krstila sina

Zvanično Jednogodišnji Đorđe juče primio svetu tajnu u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežaniji, a potom u obližnjem restoranu proslavio prvi rođendan

Od mame meda, od tate autići.

Tanja Savić juče je krstila mlađeg sina Đorđa u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a potom mu i proslavila prvi rođendan u obližnjem restoranu s igraonicom. Iako je dečakov rođendan za šest dana, njegovi roditelji odlučili su se za raniji datum >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog obaveza.

S obzirom na to da su starijeg sina Maksima prošle godine krstili u Australiji, pevačica i njen suprug Dušan Jovančević ovaj sveti čin za drugo dete obavili su u prisustvu najuže rodbine, prijatelja i kolega. Folkerka je za kuma odabrala svog klavijaturistu Darka Tomića, a za Kurir je rekla da je presrećna što su svi na okupu.

- Mnogo sam uzbuđena i srećna što su moji najmiliji danas sa mnom da ozvaničimo krštenje i prvi rođendan. Pošto se nisam u ovoj crkvi venčala, odlučila sam da u njoj krstim dete. Dušanovi roditelji nisu mogli da dođu i žao mi je zbog toga - kazala je Tanja. Od poznatih bili su Saša Kapor i Stevan Anđelković s devojkom.

(M. V. - M. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Starijeg u Australiji, mlađeg u Srbiji: Tanja Savić krstila sina!

Izvor: Svet, 01.Jul.2013

Tanja Savić juče je krstila mlađeg sina Đorđa u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a potom mu i proslavila prvi rođendan u obližnjem restoranu s igraonicom. Iako je dečakov rođendan za šest dana, njegovi roditelji odlučili su se za raniji datum zbog obaveza. S obzirom na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.