SELFI: Danijela pokazala svoje pravo lice

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELFI: Danijela pokazala svoje pravo lice

Hrvatska pevačica Danijela Martinović (43) shvatila je koliko je samopromocija važna, pa je poput drugih koleginica počela da se promoviše na društvenim mrežama.

Baš kao što to redovno rade Severina i Jelena Rozga, a sve češće i Nina Badrić, i devojka Petra Graša objavila je svoju fotografiju bez šminke. Ona se uslikala odmah nakon treninga i na taj način se pohvalila svojim odličnim izgledom.

Mnoge poznate ličnosti koriste svaku priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da obožavaocima pokažu svoj što prirodniji izgled slikajući na svakom koraku selfije iliti u prevodu na hrvatski jezik „popularne sebiće“. Poenta je u tome da i bez trunke pudera njihovo lice izgleda mladalački.

Za sve je navodno zaslužna majka priroda, ali i njihov zdrav način života uz izbalansiranu ishranu.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.