SAVIJA SE BAS PALI NA TOSICE Evo sta je Karleusin muz odgovorio na tvrdnju Natase da su bili u vezi

Izvor: medio.rs, 03.Maj.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVIJA SE BAS PALI NA TOSICE Evo sta je Karleusin muz odgovorio na tvrdnju Natase da su bili u vezi

Duško Tošić: Imam najbolju, najlepšu i najzgodniju ženu na svetu. Ako je Šavija to izjavila - tužiću je

Manekenka Nataša Šavija, učesnica “Parova” na TV Hepi, izjavila je, navodno, da je svojevremeno bila, pored Zorana Tošića, i sa njegovim prezimenjakom Duškom, takođe poznatim fudbalerom, suprugom Jelene Karleuše.

Foto: Dejan Milićević/Promo

Tim povodom, oglasio se Duško Tošić:

– Ne znam ko je dotična. Ako je izgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << to što kažete, tužiću je. Svako ko objavi takvu laž krivično će odgovarati. Profesionalni sam sportista i ne želim da se moje ime povlači po blatu.

Foto: Twitter/karleusastar

Karleušin suprug je dodao:

– Imam najbolju, najlepšu i najzgodniju ženu na svetu, koju ludo volim i zaljubljen sam u nju kao prvog dana. Neka to svima sada i zauvek bude jasno. Vrlo sam tolerantan ali neću dozvoliti napad na moju porodicu koja mi je sve na svetu.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Duško Tošić: Kakva Nataša, imam najlepšu ženu na svetu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015, 10:33

Fudbaler Duško Tošić, muž Jelene Karleuše, demantovao je izjavu ili ispalu učesnice rijalitija Parovi Nataše Šavije koja je rekla da je sa fudbalerom bila u vezi...- Ne znam ko je dotična. Ako je izgovorila to što kažete, tužiću je. Svako ko objavi takvu laž krivično će odgovarati. Profesionalni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.