ŠAMPION PAO NA ETIHADU: Dijuf šokirao Mančester siti!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAMPION PAO NA ETIHADU: Dijuf šokirao Mančester siti!

MANČESTER - Fudbaleri Stouka pobedili su u gostima ekipu Mančester sitija 1:0 u meču trećeg kola Premijer lige.

Jedini gol na utakmici postigao je Dijuf u 58. minutu. Aleksandar Kolarov odigrao je ceo meč za Siti, dok Matija Nastasić nije bio ni na klupi za rezerve.

Sautempton je u gostima pobedio Vest Hem 3:1. Golove za goste dali su Šnajderlin u 45. i 68. i Pele u 83. minutu.

Jedini strelac za domaći tim bio je Nobl u 27. minutu. Dušan Tadić odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ceo meč za Sautempton.

Svonsi je na svom terenu pobedio Vest Bromvič 3:0, dok su Njukasl i Kristal Palas igrali 3:3. Kvins Park Rendžers je na svom terenu pobedio Sanderlend 1:0.

Manchester City 0 - 1 Stoke City Diouf by yarigavideo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stouk ostvario istorijsku pobedu na “Etihadu”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2014

Stouk je po prvi put u istoriji savladao ekipu Mančester Sitija na njihovom terenu..Fudbaleri Stouka priredili su veliko iznenađenje na “Etihadu”. Izabranici Marka Hjuza savladali su Mančester Siti minimalnim rezultatom, a jedini pogodak na utakmici postigao je Dijuf u 58. minutu utakmice...Ovo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.