SAMOUBICA IZ NEMAČKE SE ZAKLEO NA VERNOST ISIS-u: Pronađen snimak koji je napravio neposredno pre “odlaska u smrt”

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMOUBICA IZ NEMAČKE SE ZAKLEO NA VERNOST ISIS-u: Pronađen snimak koji je napravio neposredno pre “odlaska u smrt”

Napadač Muhamed D. (27) koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu imao je na mobilnom telefonu video snimak u kom se zaklinje na vernost Islamskoj državi. Takođe, u svom posedu je imao količinu eksplozivnog materijala koja je bila dovoljna za još jednu bombu!

On je imao nekoliko klipova "povezanih sa nasiljem", kao i jedan u kome se zaklinje terorističkoj organizaciji.

Dosad nije bilo jasno da li je njegov napad direktno povezan sa teroristima, a objavljeno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je čovek odbijen za azil u Nemačkoj i da mu je pretila deportacija u Bugarsku.

Takođe, ministar bavarske policije je rekao da je samoubica stigao u Nemačku pre dve godine i da je već dva puta pokušavao da izvrši samoubistvo, kao i da je odbijen nakon što je aplicirao za azil.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Samoubica iz Nemačke delovao u ime Islamske države

Izvor: Beta, 25.Jul.2016

Policija je u stanu Sirijca, koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu i ranio 15 ljudi, pronašla video snimak u kom se on zaklinje na vernost Islamskoj državi (ID).Visoki bezbednosni zvaničnik Joakim Herman rekao je novinarima da je samoubica na snimku na arapskom jeziku najavio "osvetu" i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.