Izvor: Kurir, 21.Jun.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO SA SPS

BEOGRAD - Slobodan Milosavljević, ministar poljoprivrede i funkcioner DS, tvrdi da se s koalicijom oko SPS uveliko pregovara i da će nova "socijalno i nacionalno odgovorna vlada" sigurno biti formirana najdalje do kraja meseca! - Još smo u prvih 30 dana zakonskog roka za formiranje vlade, a dogovor sa socijalistima se već nazire - kaže Milosavljević na početku razgovora za Kurir.  Šta je još ostalo da se završi?

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pajtić: Vlada krajem iduće sedmice

Izvor: B92, 21.Jun.2008

Pregovori koalicija oko DS-a i SPS-a o formiranju nove vlade bi trebalo da budu okončani do kraja naredne sedmice, izjavio za B92 funkcioner demokrata Bojan Pajtić..."Već prvog dana nakon izbora bilo je očigledno da postoji proevropska većina u Skupštini Srbije, koja će, verujem, narednih dana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.