SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Elton Džon pao sa stolice i nasmejao sve!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Elton Džon pao sa stolice i nasmejao sve!

Muzičar Elton Džon iako je poznat po šaljivim performanskima koje pravi, sada je slučajno došao u situaciju koja je sve nasmejala do suza.

Na jednom teniskom turniru poznatih ličnosti, gde je bio jedan od učesnika, krenuo je da sedne na stolicu, ali je ona pukla.

Elton je pokušao da se zadrži za stolicu koja je bila pored njegove, kako bi sprečio pad, ali se sručio na leđa, što su kamere snimile. Kada su se uverili da nije ozbiljnije povređen, svi učesnici i gledaoci turnira slatko su se nasmejali ovom gafu.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Elton Džon pao sa stolice na teniskom turniru

Izvor: Prva.rs, 08.Dec.2014

Na jednom teniskom turniru poznatih ličnosti, gde je bio jedan od učesnika, krenuo je da sedne na stolicu, ali se ona sklopila.. Elton je pokušao da se zadrži za stolicu koja je bila pored njegove, kako bi sprečio pad, ali se sručio na leđa, što su kamere snimile. Kada su se uverili da nije ozbiljnije...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.