Izvor: Studio B, 26.Maj.2015, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Mitar živi na Bežanijskoj kosi, u ulici Ljubinke Bobić 6, i kaže da se oluk na zgradi od vetra odvojio od fasade i preti da padne i možda povredi nekog. Gledalac pita kome da se obrati za pomoć?

Iako se gledalac nije javljao na ostavljeni kontakt (kako bismo saznali neophodne detalje), odgovor je jednostavan:

Za zajedničke delove zgrade (u šta spada i oluk), odgovorni su vlasnici stanova u čije ime nastupa predsednik Skupštine stambene zgrade. Znači, problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rešava ili predsednik Skupštine ili preduzeće kome je pomenuta Skupština poverila poslove održavanje zgrade i s kojim predsednik ima kontakt. To su najčešće JP „Gradsko stambeno" ili „Vojna ustanova Beograd 2" (poznatije kao „vojno stambeno"), ali može biti i neka od privatnih firmi.

Kako nismo uspostavili kontakt sa gledaocem, ostalo je otvoreno kom se preduzeću treba obratiti. U svakom slučaju, gledalac treba da alarmira predsednika Skupštine stambene zgrade u Ul. Ljubinke Bobić 6.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.