Ronioci izvadili tela poginulih iz Zlatarskog jezera

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jan.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci izvadili tela poginulih iz Zlatarskog jezera

Ronioci spasilačkog tima Žandarmerije izvukli su danas iz Zlatarskog jezera džip sa telima poginulih u saobraćajnoj nesreći -direktorke Turističke organizacije Prijepolje (TOP) Ivane Rakonjac (28) i savetnika za marketing TOP Safeta Planića (48), potvrdio je za Tanjug zamenik osnovnog javnog tužioca Petko Pucarević.

U akciji izvlačenja, koja je započela jutros oko 10.30 časova, roniocima Žandarmerije pomagali su policija i vatrogasno-spasilačka ekipa iz Prijepolja, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kao i rendžeri rezervata Uvac.

Saobraćajna nesreća desila su juče ujutru kada je prilikom preticanja vozač džipa marke "čiroki" izgubio kontrolu nad vozilom, udario u levu obalu, prevrnuo se, probio zaštitnu ogradu i upao u Zlatarsko jezero.

Jedan od putnika Goran Cmiljanović (54), vlasnik privatne turističke agencije "Sun turs" i predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Prijepolje uspeo je da preživi tako što je isplivao iz džipa.

Troje turističkih radnika iz Prijepolja putovali su na poslovni sastanak u Užice.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.