Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roling stouns kreću na turneju po Severnoj Americi

Grupa Roling stouns (The Rolling Stones) kreće u maju na novu stadionsku turneju u 15 severnoameričkih gradova.

Tureja "Zip kod" (Zip Code) počeće na stadionu Petko park u San Dijegu 24. maja, najavila je danas grupa.

"Zip kod" se poklapa s godišnjicom jednog od najvažnijih albuma te grupe "Sticky Fingers" koji je objavljen 26. maja 1971. s klasicima poput "Brown Sugar", "Wild Horses" i "Dead Flowers".

Stounsi su poslednji put svirali na stadionima u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Severnoj Americi tokom turneje "Biger beng tur (A Bigger Bang Tour). Na turenji "Fifti end kanuting" (50 & Counting) 2012. i 2013. svirali su u zatvorenim prostorima.

Prošlogodišnju turneju "Fortin on fajr" (14 On Fire) je prekinuta je na dva meseca pošto je partnerka pevača Mika Džegera, modna dizajnerka Leren Skot, izvršila samoubistvo.

Na "Zip kod" Stounsi će svirati i u Kolumbusu, Mineapolisu, Dalasu, Atlanti, Orlandu, Nešvilu, Pitsburgu, Milvokiju, Kanzas Sitiju, Roliju, Indijanapolisu, Detroitu, Bafalu i Kvebeku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Rolling Stones najavljuju novu turneju

Izvor: B92, 31.Mar.2015

Legendarna grupa Rolling Stones najavila je novu turneju koja će ih odvesti u 15 gradova Severne Amerike...Kako prenosi AP, Mik Džeger, Čarli Vots, Kit Ričards i Roni Vuds će sve koncerte u okviru turneje "Zip Code" održati na stadionima, a svoj prvi nastup imaće 24. maja u San Dijegu...Rok veterani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.