Rim: Trojica Albanaca uz pomoć čaršava pobegli iz zatvora

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim: Trojica Albanaca uz pomoć čaršava pobegli iz zatvora

Trojica zatvorenika albanske nacionalnosti pobegla su tokom noći iz rimskog zatvora "Rebibija Nuovo", objavili su mediji pozivajući se na izvore u sudstvu.

Zatvorenici su pobegli pomoću čaršava, kojima su se spustili niz zid zatvora, u blizini stražarske kule, prenela je agencija ANSA.

Jedan od zatvorenika je služio kaznu za ubistvo, drugi za saučesništvo u ubistvu, a treći za organizovanje prostitucije.

U zatvor "Rebibija" su tokom noći takođe premešteni zatvorenici iz zatvora "Kamerino", nakon više zemljotresa koji su juče pogodili centralni deo Italije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Albanci pomoću čaršava pobegli iz zatvora u Rimu

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016

Trojica zatvorenika albanske nacionalnosti pobegla su tokom noći iz rimskog zatvora "Rebibija Nuovo", objavili su danas italijanski mediji pozivajući se na izvore u sudstvu...Foto: AP Photo/Dieu Nalio Chery ilustracija..  Zatvorenici su pobegli pomoću čaršava, kojima su se spustili niz zid zatvora,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.