Ribara iz BiH skupo koštao ribolov u hrvatskim vodama

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribara iz BiH skupo koštao ribolov u hrvatskim vodama

ZAGREB - Bosanskohercegovačkog ribara koji je čamcem nezakonito prešao na hrvatsku obalu Save i lovio ribu skupo je stajala ta avantura - policija mu je oduzela čamac, ribolovački alat i ulov, uz krivičnu prijavu zbog krivolova.

Kako je precizirala hrvatska policija, ribar je juče prepodne u Mlaki kod

Jasenovca uhvaćen kako na Savi nezakonito lovi ribu nedopuštenim ribolovačkim priborom.

Pored toga, prenosi Hina, utvrđeno je da je nezakonito prešao i granicu.

Istog dana je prisilno udaljen iz Hrvatske bez čamca i ulova, ali s krivičnom prijavom i šestomjesečnom zabranom ulaska u susjednu državu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ribara iz BiH skupo koštao ribolov

Izvor: B92, 28.Jan.2015

Ribara iz BiH koji je čamcem nezakonito prešao na hrvatsku obalu Save i lovio ribu skupo je stajala ta avantura - oduzet mu je čamac, ribolovački alat i ulov...Dobio je i krivičnu prijavu zbog krivolova i šestomesečnu zabranu ulaska u Hrvatsku...Kako je precizirala hrvatska policija, ribar je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.