Relja iz Elitnih odreda pohvalio takmičarku iz X faktora

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Relja iz "Elitnih odreda" pohvalio takmičarku iz X faktora

Iva Ćurić, srednjoškolka iz Đakova koja je žiri i publiku oduševila specifičnom interpretacijom pesama rep grupe “Elitni odredi” dobila je niz komplimenata na društvenim mrežama, a njen nastup u ovom popularnom takmičenju pohvalio je i sam Relja Popović.

“Gledao sam Ivu u “X Faktoru”, sjajna je! Već ranije sam je javno pohvalio zbog neverovatnih interpretacija naših pesama. To su i ljudi prepoznali, s obzirom da njeni kaveri na jutjubu imaju milionske preglede. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Iva ima specifičnu boju glasa i energiju, a ja se nadam da ima plan onogo šta želi da uradi u muzici i želim joj da u tome uspe!", rekao je Relja.

Da podsetimo, nastup ove šarmantne devojke Tonči je prokomentarisao rečima: “Mogli bismo te slušati satima! Donela si potpuno novu dimenziju ovih pesama!”, dok je Aleksandra dodala da je Iva podseća na Noru Džouns i da ima sjajan glas.

Masimo je izneo svoje mišljenje: “Vokalno si izuzetno interesantna!”, dok je Željko rekao da je potpuno zadovoljan i da je uživao. Sa četiti "da", bez dvoumljenja Iva se plasirala u sledeću fazu takmičenja.

Nakon emisije ova sedamnaestogodišnja devojka kratko je prokomentarisala: “Osećam se neopisivo, presrećna sam! Moram priznati da sam se posle audicije i pozitivnih komentara žirija rasplakala i nisam mogla da verujem gde sam! Toliko sam bila srećna!”

Pogledajte Ivin nastup u X faktoru:

Iva se plasirala u sledeći krug borbe, ali potraga za novom muzičkom zvezdom regiona se nastavlja već u nedelju kada nas na programu Prve televizije očekuje nova uzbudljiva epizoda ovog popularnog tv formata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Relja Popović iz ELITNIH ODREDA pohvalio takmičarku X FACTOR ADRIA VIDEO

Izvor: Svet plus, 31.Mar.2015

Iva Ćurić, srednjoškolka iz Đakova koja je žiri i publiku X FACTORA ADRIA oduševila specifičnom interpretacijom pesama rep grupe "Elitni odredi " dobila je niz komplimenata na društvenim mrežama, a njen nastup pohvalio je i Relja Popović.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.