Rekordna zaplena kokaina u Kolumbiji

Izvor: RTS, 23.Maj.2011, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordna zaplena kokaina u Kolumbiji

Kolumbijska policija zaplenila je 12 tona kokaina, što je najveća zaplena u poslednjih nekoliko godina. Pretpostavlja da je droga pripadala narko kartelu "Rastrohos", odnosno bivšim pripadnicima paravojnih formacija.

Policija u Kolumbiji zaplenila je skoro 12 tona kokaina kod luke Kartagina, što je najveća zaplena tog narkotika u poslednjih nekoliko godina u Kolumbiji.

Droga, koja je bila namenjena za meksičko tržište, bila je u jednom kontejneru koji je prevozio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sirup. Kokain je bio u paketima od po 500 grama.

Niko nije priveden u policijskoj akciji, navela je policija i dodala da se pretpostavlja da je droga pripadala narko kartelu "Rastrohos", koju čine bivši pripadnici paravojnih formacija.

Prema poslednjem izveštaju UN o proizvodnji droge, Kolumbija je prvi proizvođač kokaina u svetu. U toj zemlji je 2009. godine proizvedeno 410 tona tog narkotika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno skoro 12 tona kokaina u Kolumbiji

Izvor: Blic, 24.Maj.2011, 01:00

BOGOTA - Kolumbijska policija zaplenila je danas skoro 12 tona kokaina kod luke Kartagina, što je najveća zaplena tog narkotika u poslednjih nekoliko godina u Kolumbiji...Droga, koja je bila namenjena za meksičko tržište, bila je u jednom kontejneru koji je prevozio sirup. Kokain je bio u paketima...

Nastavak na Blic...

U Kolumbiji zaplenjeno 12 tona kokaina

Izvor: TvojPortal.com, 24.Maj.2011

/vesti online/ Kolumbijske snage bezbednosti zaplenile su više od 12 tona kokaina, pomešanog sa šećerom, u jednoj pošiljci na brdu u luci Kartagena, što je jedna od najvećih zaplena prethodnih nekoliko godina.. . . Kako je saopštila policija, psi tragači su nanjušili drogu sakrivenu u brodskom...

Nastavak na TvojPortal.com...

U Kolumbiji zaplenjeno više od 12 tona kokaina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Maj.2011

Kolumbijske snage bezbednosti zaplenile su više od 12 tona kokaina, pomešanog sa šećerom, u jednoj pošiljci na brdu u luci Kartagena, što je jedna od najvećih zaplena prethodnih nekoliko godina. Kako je saopštila policija, psi tragači su nanjušili drogu sakrivenu u brodskom tovaru braon...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U Kolumbiji zaplenjeno 12 tona kokaina

Izvor: Mondo, 24.Maj.2011

Snage bezbednosti su, u jednoj od najvećih zaplena prethodnih nekoliko godina, zaplenile su kokain pomešan sa šećerom na brodu u luci Kartagena.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.